Gyermekmodell Casting a Savaria Plazában!

Ingyenes gyermekmodell válogatás az FMA szervezésében

Az FMA-Hungary (FMA Modellügynökség) Gyermek Modellügynökség casting turnéja április 20-án a Savaria Plazába érkezik, ahol ingyenes gyermekmodell válogatást tart! Az FMA-Hungary immár 11. éve Magyarország legismertebb és legnevesebb Gyermek Modellügynöksége. Fő tevékenysége keretében, magyarországi és külföldi munkákra közvetíti ki a menedzselt gyermek modelleket. 

Fő információk

A válogatás április 20-án, szombaton 10:00 és 13:00 óra között lesz.
A castingra a jelentkezők számára előjelentkezés szükséges, ezzel elkerülve az esetleges fennakadásokat.

Jelentkezni az alábbi email címen lehet: fmajelentkezes@gmail.com

A válogatáson, 3 és 15 év közötti gyermekek vehetnek részt (legalább egy szülő vagy törvényes gondviselő jelenlétében és engedélyével).
 
A válogatáson való részvétel mindenki számára díjmentes.

Mi történik a válogatáson?


A jelentkezők először ingyenes regisztráción vesznek részt, melynek során egy adatlap kitöltésére lesz szükség, ezt követően pedig leveszik a méreteket és minden résztvevő kap egy sorszámot is. 

A regisztrációs lap kitöltése után a jelentkezőkről a helyszínen 1db regisztrációs fotó készül, melynek elkészítéséhez a regisztrációval egyidejűleg a kísérő szülők vagy törvényes gondviselők hozzájárulása szükséges. 

Az elkészült fotók továbbá részt vesznek egy Facebook nyereményjátékban az FMA oldalán, ahol az értékes tárgynyeremények mellett egy szerencsés jelentkező 60.000 Ft értékű stúdió fotózást nyer az ügynökség budapesti stúdiójában.