Üzlet kereső:
Név
Kategória
Márka
Savaria Plaza Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

NAIH nyilvántartási szám: 40186

Az adatkezelő neve: Resideal Zrt.
Az adatkezelő címe: 1134 Budapest, Kassák L. u.18.

Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján a regisztrált felhasználók esetében.
Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.
A kezelt adatok köre: A felhasználó által kötelezően megadott adatok: név, e-mail cím, város, születési év, nem.
Az adatkezelés célja: A felhasználó által megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó azonosítása és üzleti célú ajánlatok továbbítása.
Az adatkezelés időtartama: A felhasználó által megadott adatok esetében, amíg a felhasználó regisztrált tagja a közösségnek.
A személyes adatok törlése: A felhasználó a számára küldött hírlevélben megadott link segítségével törölheti.
Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége: A Resideal Zrt. fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A felhasználó a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.
A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban: Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az
urban.eniko@savariaplaza.hu címre kell eljuttatni, amire 8 munkanapon belül választ kap az érintett. A felhasználók kérhetik adataik törlését, az adatkezelés időtartama pont alatt meghatározottak szerint.
Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1051 Budapest, Székhely: Nádor u. 22. Postacím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.)Írd meg véleményed